KVIETIMAS Į TĖVŲ GRUPĘ

Šeima – tai vieta, kur gimsta vaikas, kur tenkinami pagrindiniai jo poreikiai, tiek fiziologiniai, tiek psichologiniai. Stiprus vaiko ryšys su tėvais yra apsaugos faktorius nuo vaiko rizikingo elgesio. Siekiant kurti tinkamus santykius šeimoje, ypatingai svarbu gebėti bendrauti su vaiku ir jį suprasti.

Vaikas jūsų neklauso? Jis užsidaręs savyje ir nekalbus? Vaikas elgiasi priešingai, nei jūs norėtumėte? Jūs nusivylę ir sutrikę? Kaip padėti vaikui išgyventi šeimą ištikusią krizę?Kviečiame dalyvauti psichologo vedamuose tėvų mokymuose „Kaip kalbėti su vaikais, kad jie klausytų ir kaip klausyti, kad vaikai kalbėtų“, kur turėsite galimybių įgyti praktinių gebėjimų, leidžiančių efektyviai bendrauti su vaikais. Tikimės, kad dalyvavimas šioje programoje padės Jums gerinti santykius šeimoje, tiek tarp suaugusių, tiek su vaikais.

Tėvų, dalyvavusių mokymuose tarnyboje, atsiliepimai:

  • „ Pagrindinis pokytis – “matau vaiką“. Suklūstu, sustoju, įsigilinu ir leidžiu vaikui parodyti savo jausmus, išreikšti savo nuomonę“.
  • „Vaikai pradėjo reaguoti į pastabas todėl, kad aš pasikeičiau ir į jų nusižengimus reaguoju ramiai“.
  • „Daugiau klausau, ką sako vaikai, stengiuosi suprasti ir priimti jų jausmus, išgyvenimus. Jie pagerėjo!“

Programą sudaro 10 užsiėmimų ciklas, susitikimai vyks 1-ą kartą per savaitę Panevėžio rajono pedagoginėje psichologinėje tarnyboje (Vasario 16-osios g. 27, Panevėžys). Laikas bus derinamas pagal užsiregistravusiųjų galimybes ir pageidavimus. Vieno užsiėmimo trukmė – 3 ak. val.

Dalyvių skaičius ribotas.

Registruotis telefonu 8 (45) 460264, 8 616 46426  iki balandžio mėn. 1 d.

Pirmas susitikimas planuojamas balandžio mėn. 2 d. 16 val. 

Panevėžio rajono pedagoginės psichologinės tarnybos psichologė Meilė Girdenienė