KONKURSAS „SVEIKA ATEITIS“

Gruodžio 10 dieną į Panevėžio rajono PPT organizuojamą savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos projekto renginį „Sveika ateitis“20151210_110501 atvyko 4 mokinių komandos kartu su socialinėmis pedagogėmis ir visuomenės sveikatos priežiūros specialistėmis iš keturių Panevėžio rajono įstaigų: Smilgių, Ramygalos ir Velžio gimnazijų ir Vadoklių pagrindinės mokyklos. Mokiniams vyko įvairios rungtys, susiję su sveikatos ir žalingų įpročių prevencija: vyko kapitonų protmūšis žalingų įpročių ir sveikatos temomis, komandos kūrė nerūkymo deklaracijas, atliko sporto užduotis, gamino fizinio aktyvumo piramides, sprendė užduotis sveikatos tema, degustavo žolelių arbatas.

Komandos atliko ir pristatė įvairias užduotis labai kūrybiškai ir informatyviai. Tad komandų darbus vertinančiai komisijai, kurią sudarė trys nariai: Panevėžio rajono visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Deimantė Kirvelienė, Panevėžio rajono kūno kultūros specialistas Aušvydas Plėštys ir savanorė Mingailė Gaspariūnaitė, buvo labai sunku išrinkti šauniausią komandą. Tačiau susumavus renginio rezultatus buvo nuspręsta, jog:
• Šauniausia mokinių komanda – Velžio gimnazijos, socialinė pedagogė Elena Kvietinskienė, visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Ingrida Aleknienė;
• Kūrybiškiausia mokinių komanda – Ramygalos gimnazijos, socialinė pedagogė Aušra Volkovienė;
• Aktyviausia mokinių komanda – Smilgių gimnazijos, socialinė pedagogė Ligita Lamauskienė;
• Nuoširdžiausia mokinių komanda – Vadoklių pagrindinės mokyklos, socialinė pedagogė Dalia Burokienė ir visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Irena Šlenderienė.
Labai smagu, jog galima kartu džiaugtis sukurtais darbeliais ir didžiuotis aktyviais, kūrybiškais mokiniais. Ačiū visiems renginio dalyviams.20151210_104126   20151210_120615

 

 

 

 

20151210_12062720151210_122832-Panevėžio rajono PPT socialinė pedagogė Edita Kazlauskienė